Λεπτομέρειες χρεώσεων

Τι χρεώσεις υπάρχουν στις υπηρεσίες του qrUP.gr;
Το qrUP.gr, είναι ένας πλήρης επαγγελματικός οδηγός εστίασης, που παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες με μικρό κόστος. Προσπαθούμε να διατηρούμε τον τιμοκατάλογό μας στα χαμηλότερα επίπεδα, υποστηρίζοντας έτσι τον επιχειρηματία, έχοντας ταυτόχρονα και ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες. Οι επισκέπτες / καταναλωτές που συμβουλεύονται τον κατάλογο του qrUP.gr για την έξοδό τους, δεν έχουν κανένα απολύτως κόστος, ενώ το κόστος του επιχειρηματία – καταχωρητή, ποικίλει, ανάλογα με το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών – προϊόντων.

Κάθε πότε χρεώνομαι για τις υπηρεσίες του καταλόγου;
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο επισκέπτης δεν έχει ποτέ, καμία χρέωση. Όσον αφορά τον επαγγελματία – διαφημιζόμενο μέσω του καταλόγου, υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες χρεώσεων. Οι εφάπαξ χρεώσεις, που αφορούν προϊόντα ή μεμονωμένη παροχή υπηρεσίας και τις πάγιες χρεώσεις με επανάληψη ανα έτος (χωρίς δέσμευση). Αναλυτικά έχουμε τις παρακάτω περιπτώσεις χρεώσεων:

 • Πάγιες χρεώσεις / έτος
  Basic (δωρεάν) που περιλαμβάνει καταχώριση μίας επιχείρησης στον κατάλογο για 60 ημέρες.
  Advanced (με χρέωση 19.90€/ έτος) που περιλαμβάνει πλήρη καταχώριση για 1 έτος, πλήρη παρουσίαση επιχείρησης, φόρμα κρατήσεων (χωρίς προμήθεια) αλλά δεν περιλαμβάνει το qrMenu.
  Semi Premium (με χρέωση 24.90€/ έτος) που περιλαμβάνει πλήρη καταχώριση για 1 έτος, πλήρη παρουσίαση επιχείρησης, φόρμα κρατήσεων (χωρίς προμήθεια), εμφάνιση ως “προτεινόμενο” αλλά δεν περιλαμβάνει το qrMenu.
  Premium (με χρέωση 29.90€/ έτος) που περιλαβάνει ό,τι και το Advanced πακέτο +πλήρες qrMenu σε εώς και 30 γλώσσες. Μόνο για την πρώτη καταχώριση υπάρχει επιπλέον κόστος 20€, για μενού εώς 60 προϊόντα +0.20€ / έξτρα προϊόν συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α (24%).
 • Εφάπαξ χρεώσεις / υπηρεσία – προϊόν
  • Υπηρεσίες:
   • Υπηρεσία μετάφρασης qrMenu με κόστος 20€ / γλώσσα (εώς και 30 γλώσσες).
   • Υπηρεσία διόρθωσης qrMenu που αφορά τη διόρθωση του ήδη υπάρχοντος μενού με κόστος 1€ / προϊόν είτε αφορά προσθήκη είτε αφορά τροποποίηση. Η αφαίρεση προϊόντος από το qrMenu, δεν έχει κάποια χρέωση.
  • Προϊόντα:
   • Slim stand με qr code που οδηγεί στο μενού της επιχείρησης. Coming soon/5τμχ
   • Two ways stand με qr code και από τις δύο πλευρές που οδηγεί στο μενού της επιχείρησης. Coming soon/5τμχ
   • Wooden Lazer stand κατασκευασμένο από ξύλο με χαραγμένο qr code που οδηγεί στο μενού της επιχείρησης. Coming soon/5τμχ
   • Giga outdoot stand σε μέγεθος Α4, για τοποθέτηση στο εξωτερικό μέρος της επιχείρησης για εύκολη πρόσβαση των διερχόμενων στο μενού της επιχείρησης. Coming soon/τμχ
   • Real steel stand 100% μεταλλικό με προσεκτικά χαραγμένο με laser το qr code που οδηγεί στο qrMenu της επιχείρησης. Coming soon/3τμχ

Χρειάζεσαι πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Ζήτα να σε καλέσουμε στο κινητό σου όσο πιο άμεσα!