Πληροφορίες για τις επιχειρήσεις

Τι είναι το qrUP.gr;
Το qrUP.gr, είναι ένας πλήρης επαγγελματικός οδηγός εστίασης, που παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες με μικρό κόστος. Κάθε επιχείρηση μπορεί να καταχωρηθεί στον κατάλογό μας αλλά και να δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό menu, για να παρουσιάσει στους επισκέπτες του. Ξεχάστε όσα ξέρατε για ακριβή κατασκευή καταλόγων, προβλήματα από διάβρωση υλικών και επαναληπτικές εκτυπώσεις σε κάθε αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής. Πλέον, η δημιουργία γίνεται μία φορά ΔΩΡΕΑΝ, ενώ παρέχονται με μικρή χρέωση κομψά stands που μπορούν να τοποθετηθούν σε διακριτά σημεία της επιχείρησής σας, για να μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν scan το QR Code ή με χρήση NFC να βλέπουν το μενού της επιχείρησής σας.

Σε ποιόν απευθύνεται;
Το qrUP.gr, απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία του χώρου, που θα ήθελε να προβληθεί αποτελεσματικά σε ένα ξεχωριστό, 100% εξειδικευμένο με το αντικείμενό του μέσο, όσο και στον απλό χρήστη, που επιθυμεί να βρει έναν ιδανικό προορισμό για να απολαύσει φαγητό, ποτό ή και να αγοράσει είδη καθημερινής ανάγκης μέσω των take away καταστημάτων του καταλόγου μας.

Γιατί qrUP.gr και όχι άλλους γνωστούς παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών;
Το qrUP.gr δεν ήρθε σε καμία περίπτωση να ακυρώσει τα άλλα κανάλια επικοινωνίας. Κάθε επαγγελματίας, πρέπει να έχει επιλογές για να μπορέσει να απευθυνθεί, ανάλογα πάντα το κοινό του ή και άλλους παράγοντες. Αυτό που κάνει το qrUP.gr είναι να προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών σε πολύ χαμηλές τιμές, στηρίζοντας έτσι τον επαγγελματία σε περιόδους που ο χώρος της εστίασης έχει ένα πραγματικά σοβαρό πρόβλημα.

Το qrUP.gr, αναλαμβάνει την οργάνωση και εκτέλεση κάποιου event;
Το qrUP.gr είναι αποκλειστικά ένας κατάλογος και όχι κάποια εταιρεία οργάνωσης events. Στην πραγματικότητα, το qrUP.gr, είναι ένα διαδικτυακό δημιούργημα του Pilas.Gr – Go Brand Yourself, το οποίο εδρεύει στη Νίκαια Αττικής και ασχολείται με κάθε είδους διαφημιστική δραστηριότητα. Συνεπώς, ο επισκέπτης ή ο επιχειρηματίας μπορεί να δημοσιεύσει events σχετικά με την εστίαση ή άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ το qrUP.gr μπορεί να διαθέσει φωτογράφους και βιντεογράφους για τη διάρκεια του event.

Είμαι επαγγελματίας. Πως μπορώ να μπω;
Η συνολική διαχείριση και ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας του περιεχομένου που δημοσιεύεται, είναι αυστηρά υπόθεση του επαγγελματία που θέλει να προβληθεί μέσω της πλατφόρμας. Για να μπορέσεις να μπεις, δεν έχεις παρά να κάνεις είσοδο αν είσαι εγγεγραμμένο μέλος ή εγγραφή αν μπαίνεις πρώτη φορά. Εφόσον το πακέτο που έχεις επιλέξει να αγοράσεις περιλαμβάνει και qrMenu, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας στο τηλέφωνο 2104923777.

Πόσες πληροφορίες μπορώ να έχω στην καταχώριση της επιχείρησής;
Από το πιο μικρό πακέτο, εώς και το μεγαλύτερο σε διάρκεια, οι δυνατότητες περιεχομένου είναι ίδιες. Συνεπώς, αν εξαιρέσουμε το πόσο καιρό θα εμφανίζεται στον κατάλογο μία καταχώριση, οι πληροφορίες που μπορούμε να δημοσιεύσουμε είναι: Τίτλος, υπότιτλος(σλόγκαν), λογότυπο, ωράριο λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας, ξεχωριστή φόρμα επικοινωνίας για κάθε επιχείρηση, βίντεο, περιγραφή και τοποθεσία σε χάρτη. Παράλληλα, κάθε καταχώριση έχει δυνατότητα αξιολόγησης αποκλειστικά από πελάτες που έχουν εξυπηρετηθεί από την εκάστοτε επιχείρηση. Συνεπώς, ΔΕΝ είναι εφικτή η αλλοίωση των αξιολογήσεων και ο “ανταγωνισμός”, δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει “εικονικά παράπονα”… Οι μόνες διαφορές μεταξύ πακέτων, είναι ο χρόνος εμφάνισης της επιχείρησης ως “προτεινόμενο” στον κατάλογό μας αλλά και η παροχή ηλεκτρονικού (QR) menu με τα προϊόντα της επιχείρησης.

Δεν έχω φωτογραφικό υλικό της επιχείρησης. Τι μπορώ να κάνω;
Η χρήση φωτογραφιών απαιτείται σε κάθε καταχώριση. Γι’ αυτό το λόγο, το qrUP.gr, έχει τη δυνατότητα (έξτρα κόστος), να αποστείλει εξειδικευμένους φωτογράφους και να δημιουργήσουν για εσάς επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό τόσο από το χώρο, όσο και από τον στόλο ή και τα προϊόντα της επιχείρησης. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας και επαγγελματικού βίντεο από εξειδικευμένους συνεργάτες, ανάλογα το είδος της επιχείρησης.

Χρειάζεσαι πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Ζήτα να σε καλέσουμε στο κινητό σου όσο πιο άμεσα!