Σχετικά

Τι είναι το qrUP.gr;
Το qrUP.gr, είναι ένας πλήρης επαγγελματικός οδηγός εστίασης, που παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες με μικρό κόστος. Κάθε επιχείρηση μπορεί να καταχωρηθεί στον κατάλογό μας αλλά και να δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό menu, για να παρουσιάσει στους επισκέπτες του. Ξεχάστε όσα ξέρατε για ακριβή κατασκευή καταλόγων, προβλήματα από διάβρωση υλικών και επαναληπτικές εκτυπώσεις σε κάθε αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής. Πλέον, η δημιουργία γίνεται μία φορά ΔΩΡΕΑΝ, ενώ παρέχονται με μικρή χρέωση κομψά stands που μπορούν να τοποθετηθούν σε διακριτά σημεία της επιχείρησής σας, για να μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν scan το QR Code ή με χρήση NFC να βλέπουν το μενού της επιχείρησής σας.

Σε ποιόν απευθύνεται;
Το qrUP.gr, απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία του χώρου, που θα ήθελε να προβληθεί αποτελεσματικά σε ένα ξεχωριστό, 100% εξειδικευμένο με το αντικείμενό του μέσο, όσο και στον απλό χρήστη, που επιθυμεί να βρει έναν ιδανικό προορισμό για να απολαύσει φαγητό, ποτό ή και να αγοράσει είδη καθημερινής ανάγκης μέσω των take away καταστημάτων του καταλόγου μας.

Γιατί qrUP.gr και όχι άλλους γνωστούς παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών;
Το qrUP.gr δεν ήρθε σε καμία περίπτωση να ακυρώσει τα άλλα κανάλια επικοινωνίας. Η διαφορά του qrUP.gr με άλλους ιστοτόπους αυτού του τύπου, είναι πως ο χρήστης έχει 100% πρόσβαση σε όλες του τις δυνατότητες χωρίς κανένα κόστος, χωρίς περιορισμούς και με δυνατότητα να συλλέξει πληροφορίες αλληλεπιδρώντας με άλλους χρήστες.

Το qrUP.gr, αναλαμβάνει την οργάνωση και εκτέλεση κάποιου event;
Το qrUP.gr είναι αποκλειστικά ένας κατάλογος και όχι κάποια εταιρεία οργάνωσης events. Στην πραγματικότητα, το qrUP.gr, είναι ένα διαδικτυακό δημιούργημα του Pilas.Gr – Go Brand Yourself, το οποίο εδρεύει στη Νίκαια Αττικής και ασχολείται με κάθε είδους διαφημιστική δραστηριότητα. Συνεπώς, ο επισκέπτης ή ο επιχειρηματίας μπορεί να δημοσιεύσει events σχετικά με την εστίαση ή άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ το qrUP.gr μπορεί να διαθέσει φωτογράφους και βιντεογράφους για τη διάρκεια του event. Αν πάλι είσαι απλός επισκέπτης και αναζητάς κάποιον χώρο για να διοργανώσεις κάποιο event, μπορούμε να σε φέρουμε σε επαφή με όποια από τις επιχειρήσεις σε ενδιαφέρει, για να βρείτε μαζί την καλύτερη δυνατή επιλογή συνεργασίας.

Πόσες πληροφορίες μπορώ να δω για κάθε επιχείρηση;
Από το πιο μικρό πακέτο, εώς και το μεγαλύτερο σε διάρκεια, οι δυνατότητες περιεχομένου είναι ίδιες. Συνεπώς, αν εξαιρέσουμε το πόσο καιρό θα εμφανίζεται στον κατάλογο μία καταχώριση, οι πληροφορίες που μπορούμε να δημοσιεύσουμε είναι: Τίτλος, υπότιτλος(σλόγκαν), λογότυπο, ωράριο λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας, ξεχωριστή φόρμα επικοινωνίας για κάθε επιχείρηση, βίντεο, περιγραφή και τοποθεσία σε χάρτη. Παράλληλα, κάθε καταχώριση έχει δυνατότητα αξιολόγησης αποκλειστικά από πελάτες που έχουν εξυπηρετηθεί από την εκάστοτε επιχείρηση. Συνεπώς, ΔΕΝ είναι εφικτή η αλλοίωση των αξιολογήσεων και ο “ανταγωνισμός”, δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει “εικονικά παράπονα”…

Πως θα μπορούσα να βοηθήσω στην προσπάθεια αυτή;
Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του qrUP.gr, δημιουργείται αποκλειστικά από τους επιχειρηματίες ή τους υπευθύνους προώθησης της εκάστοτε επιχείρησης. Φυσικά, το δωρεάν πακέτο καταχώρισης 90 ημερών, είναι μία καλή ευκαιρία για να προτείνεις ένα μαγαζί που πιθανόν σου αρέσει και θεωρείς πως αξίζει να το δει κόσμος. Αμέσως μετά την καταχώρισή σου, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει με την επιχείρηση, δηλώνοντας έτσι πως η επιχείρησή του έλαβε σύσταση στον κατάλογό μας, από εσένα προσωπικά.

Τι είδους επιχειρήσεις μπορώ να προτείνω;
Προς το παρόν, στον κατάλογό μας μπορείς να βρεις εστιατόρια (με ξεχωριστές υπο-κατηγορίες ανάλογα την κουζίνα), όπως επίσης nightclubs, cafe-bars αλλά και take away επιχειρήσεις. Το σύνολο των κατηγοριών αυτών, έχει τη δυνατότητα αξιολόγησης από τους επισκέπτες τους. Συνεπώς, την ψηλότερη θέση στη προτίμηση των επισκεπτών, αλλά και στην ίδια την κατάταξη στον κατάλογό μας, την ορίζει ο ίδιος ο επισκέπτης.

Χρειάζεσαι πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Ζήτα να σε καλέσουμε στο κινητό σου όσο πιο άμεσα!